Ara
En Etkili Zayıflama Yöntemleri

En Etkili Zayıflama Yöntemleri

Beslenme, geniş bir yelpaze içerisin de değerlendirilir, durum sadece yediklerimiz ve içtiklerimizden ibaretmiş gibi görülebilir, ama bu kadar basit değildir. Çokça bilimsellik içeren bu alan özellikle insan metabolizmasının çok iyi analiz edilmesiyle sonuç verebilir bir hal alır. Kilo alma ve kilo verme sürçlerini tamamı bu şekilde değerlendirilmeli. Buna ek olarak, bir takım özel beslenme gerektiren durumlar var bunlar hasatlıklarda beslenme ve gebelikte beslenme diye sınıflandırılabilir.

Etkili Zayıflama Yöntemi

Metabolizmanızı analiz edecek bir Diyetisyenin size hazırlayacağı beslenme programı ile elde edilir. Buna ek olarak size önereceği bir detox programı ya da metabolizma hızlandıracak tarif, en etkili zayıflama yöntemini oluşturacaktır. Örneğin; Kurumumuz da analizleriniz ve anamneziniz değerlendirilir, bununla birlikte size özel bir beslenme tablosu hazırlanır bu aşamadan sonra, size hazırlayacağımız metabolizma hızlandırıcı tarifimizle en iyi sonuçları almayı hedefleriz. Tariflerimizden birini sizler için paylaşıyorum; Malzemeler;
  1. 1.5 lt içme suyu,
  2. 2 adet iyi yıkanmış limon,
  3. 2 adet çubuk tarçın,
  4. 5 yaprak nane,
  5. bir tutam kiraz sapı
1.5 lt içme suyu tencereye konulur, kaynadıktan sonra altı kapatır. İçerisine 2 adet limonun suyu sıkılır ve kabukları posasıyla beraber içine konulur, 2 adet çubuk tarçın, 5 yaprak nane, bir tutam mısır püskülü suyun içerisine konulduktan sonra tencerenin kapağı kapatılır. 30 dk demlenmeye bırakılır. Gün için de yavaş yavaş ılık şekilde bu kürün suyu içilir. Etkili bir metabolizma hızlandırıcıdır. Afiyet olsun J Diyetisyenimiz Çağdaş Ergin sizler için yazdı.
Benzer Yazılar
Yorum Yazın

Email adresiniz yorumunuzda görünmeyecektir.Required fields are marked *